درباره ما

درباره گــام

از سال 1394 که چندتا از نخبه‌های علمی دور هم جمع شدند، چند سالی میگذره. دغدغه اصلی این گروه کافی نبودن اطلاعات پژوهشگران درمورد نوشتن مقاله در سطح کشور بود. در تمام این سال‌ها تیم گام، تلاش کرده تا با برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های مختلف در زمینه مقاله نویسی، به افزایش معلومات پژوهشگران کمک کنه. هدف اصلی ما بهبود توانایی‌های شما در این حوزه است. در ادامه سعی کرده ایم یک بیوگرافی کوتاه از سوابق پژوهشی مدیران و سرپرستان تیم موفق گام خدمتتان ارایه دهیم.

  • پروفسور فریبرز شریفیان جزی (مدیریت)

    فریبرز شریفیان جزی مقطع کارشناسی رو در دانشگاه آزاد نجف‌آباد شروع کرد، و ترم اول رو با معدل 14.90 پشت‌سر گذاشت. همیشه دوست داشت موفق باشه ولی راهش مشخص نبود. البته او به یه چیزی اعتقاد و ایمان قلبی داشت و اونم اینکه آدم‌های موفق می‌تونن مسیر رو بهش نشون بدن. واسه همین در مسیر برگشت اتوبوس از دانشگاه (نجف‌آباد) به منزل (شاهین‌شهر)، بین مسیر جلوی دانشگاه صنعتی اصفهان پیاده می‌شد. روزهای زیادی اینکار رو انجام می‌داد و همیشه به خودش می‌گفت، چرا من نباید دانشجو دانشگاه سراسری باشم. از ورودی دانشگاه تا دانشکده مهندسی مواد برای پیدا کردن آدم‌های موفق می‌رفت، که بعضا وقتی خودش رو به عنوان دانشجوی دانشگاه آزاد معرفی می‌کرد، مورد تمسخر قرار می‌گرفت، ولی همیشه به اندیشه و هدفی که داشت مطمعن بود. فریبرز از ترم دوم تا آخر رو رتبه اول دانشکده شد. در نهایت بامعدل 17.26 بین 186 نفر فارغ التحصیل، در دانشکده مهندسی مواد رتبه اول شد. همچنین، با پیگیری و علاقه زیاد به پژوهش در مقطع کارشناسی، موفق به سرانجام رساندن دو پروژه صنعتی در فولاد مبارکه اصفهان و یک مقاله بین‌المللی شد. او همچنین موفق به کسب رتبه 26 در کنکور سراسری در مقطع ارشد شد. او دانشگاه صنعتی امیرکبیر رو برای ادامه موفقیت‌هایش انتخاب کرد. فریبرز آمده از شهرستان و دانشگاه آزاد، نه تنها تونست مجددا رتبه اول رو بین دانشجویان ارشد دانشکده معدن و متالورژی امیرکبیر با معدل 18.9 کسب کنه، بلکه با نوشتن چندین کتاب دانشگاهی و ثبت اختراع ملی و موفقیت‌های دیگه از جمله نگارش مقالات ISI هم تونست نفر اول استعداد درخشان دکتری رو کسب کنه و هم خدمت سربازی رو از طریق امتیاز بنیاد ملی نخبگان بگذرونه. فریبرز مقام‌ها و عناوین زیادی رو در همایش‌ها، جشنواره‌ها، ایده شوها، مسابقات بین‌المللی کسب کرد و مصاحبه‌های تلویزیونی و رادیویی متعددی در راستای موفقیت‌های علمی‌اش انجام داد، که بخش‌هایی از اون رو در لینک ویدئوها می‌تونید ببینید. ایشان توانست در سن 36 سالگی پوزیشن پروفسوری دانشگاه جورجیا را کسب کند؛ و در حال حاضر سردبیر (Editor-in-chief) ژورنال بین‌المللی هستن و داوری اکثر ژورنال‌های ISI تخصصی حیطه خودشون رو انجام دادن. ایشان برای برطرف کردن دغدغه‌ای که در گذشته داشتند، مجموعه موفق گام رو با موفقیت‌های نمایان فعلی برپا کردند، که خروجی موفق آن از فرهیخته‌های رسیده به اهدافشان بارز است. هدایت و مدیریت تیم گام به عهده ایشان است.
  • مهندس اسماعیل خانیان

    مهندس اسماعیل خانیان از دبیرستان عاشق پژوهش‌های خفن بود. همیشه به معلماش توی دبیرستان امام صادق (ع) می‌گفت من چطوری می‌تونم خیلی زود توی پژوهش رشد کنم؟ اولین کسی که به سوالش پاسخ مثبت داد معلم شیمی بود که خیلی امیر رو دوستش داشت و سبب شد اولین قدم‌های تحقیقاتش در مورد فولرن‌ها رو شروع کنه و توی مدرسه چاپ کنه. امیر از همون نوجوانی دنبال کارای بزرگ بود، اما خب مسیرش رو زیاد بلد نبود و کسی هم کمکش نمی‌کرد. حتی وقتی دانشگاه یزد برای دوره کارشناسی قبول شد، یک سال دانشجوی مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان شد که بتونه خیلی زود یه پژوهشی رو شروع کنه. اما خب چون کسی کمکش نمی‌کرد و راه ریسرچ و پژوهش و مقاله نویسی رو بلد نبود و یا چون کسی وقت نداشت به امیر پژوهش را یاد بده، نتونست تا ترم 4 کارشناسی پژوهشی انجام بده. او همیشه با خودش می‌گفت ای کاش یه محلی بود که بتونم از اون طریق مقاله نویسی رو یاد بگیرم. آغاز کار پژوهشی امیر از ترم 5 کارشناسی بود. بعد از آموزش‌ها و حمایت‌های اساتید دانشگاه یزد و صنعتی اصفهان، او بالاخره تونست همزمان دو مقاله کنفرانسی و یک مقاله ISI رو توی کارشناسی در زمینه درمان سرطان به روش هایپرترمیا توسط نانوذرات مغناطیسی به ثبت برسونه. امیر که تازه موتورش روشن شده بود، مصمم‌تر از قبل توی المپیاد دانشجویی کشوری شرکت کرد و تونست از این طریق جذب استعدادهای درخشان دانشگاه امیرکبیر بشه. شوق امیر توی پژوهش طوری بود که تونست تعداد 6 مقاله ISI رو توی دوران ارشدش در کنار دکتر شریفیان به چاپ برسونه. او حتی توی دوران سرباز-نخبگی خودش مسیر پژوهش رو ادامه داد و مقالات زیادی رو در این دوره منتشر کرد. وقتی امیر به مسیر پژوهشی خودش نگاه کرد، فهمید که باید مسیر پر پیچ و خمی که خودش گذرونده رو برای افراد دیگه‌ای که مقاله نویسی و پژوهش رو دوست دارن هموار کنه. برای همین در کنار دکتر شریفیان ایستاد تا بتونه تجربیاتش رو داخل گروه آموزشی موفق گام در اختیار همه دوست داران پژوهش قرار بده و مسیر پژوهش و نگارش مقاله علمی رو برای همه آسان کنه. مقالات امیر در ژورنال‌هایی از قبیل Carbohydrate Polymers (IF = 10)، Materials and Design (IF = 9)، International Journal of Biological Macromolecules (IF = 8)، Ceramics International (IF = 5.5) از انتشارات الزویر، Biomolecule و Polymers از انتشارات MDPI، و همچنین در ژورنال‌هایی از انتشارات اشپرینگر، وایلی، و IOP منتشر شده است. حوزه فعالیت او در راستای مواد سرامیکی و بیومواد است، اما فعالیت ایشان به اینجا محدود نشده و در حوزه‌های دیگر نیز فعالیت دارند.
  • خانم دکتر بذلی

    لیلا بذلی تحصیلات مقطع کارشناسی رو در رشته مهندسی مواد و متالورژی در دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز نمود. او دانشجویی پرتلاش و باانگیزه بود و توانست مقطع کارشناسی را با رتبه برتر فارغ التحصیل شود. به واسطه همین موفقیتش تونست تحصیلات دوره کارشناسی ارشد و دکترا را در دانشگاه علم و صنعت ایران به صورت استعداد درخشان به پایان برسونه. از اونجایی که او همیشه به زبان انگلیسی علاقه فراوان داشت و به رفتن به کشورهای دیگه علاقمند بود، تصمیم گرفت در طول کل دوران دانشجویی هم زبانش رو قوی کنه و هم مدرس زبان انگلیسی در سطوح مختلف باشه. همچنین تونست در امتحان آیلتس نمره بالایی کسب کنه که به پیشرفتش در زمینه بررسی قواعد متون مقالات و همچنین رفع سرقت علمی و پرافریز متون کمک به سزایی کرد. همین شوق او باعث شد به کشورهای زیادی سفر کند. او در حال حاضر اقامت دائم استرالیا رو گرفته ولی همچنان مشتاق انجام رسالت خودش یعنی آموزش به فرهیختگان گام هست که بتونن پژوهش‌هاشون رو به ثمر برسونن و به زبان انگلیسی چاپ کنن. ثمره تلاش و پژوهش‌های علمی او نگارش بیش از ۲۵ مقاله بین المللی و ISI (در پابلیشرهایی همچون الزویر، اشپرینگر، MDPI، دانشگاه جورجیا، IOP و غیره)، فصل کتاب یا بوک چپتر، و داوری مقالات بین‌المللی متعدد هست. ایشان در حال حاضر به عنوان مدرس بخش پرافریز و رفع سرقت علمی در گروه آموزش مقاله نویسی گام مشغول فعالیت می‌باشند.
  • خانم مهندس اسکندری‌نژاد

    سارا اسکندری‌نژاد مقطع کارشناسی را در رشته مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه سراسری یزد شروع کرد. او همیشه دنبال پژوهش بود و می‌خواست پله‌های ترقی در مسیر پژوهش رو دوتا یکی بالا بره. همین شوق او باعث شد رتبه اول دانشکده در رشته خودش رو کسب کنه و با سهمیه استعداد درخشان وارد مقطع کارشناسی ارشد در گرایش شناسایی و انتخاب مواد بشه. از سابقه پژوهشی او میشه به کمک مدرس بودن در دانشگاه، سرپرست آزمایشگاه مهندسی سطح دانشگاه یزد، کسب رتبه سوم کشوری در مسابقات مسئله محور ره‌نشان (بنیاد ملی نخبگان) اشاره کرد. او همچنین سوابق پژوهشی از جمله نگارش بیش از ۱۵ مقاله ISI و بین‌المللی مختلف (در پابلیشرهایی همچون الزویر، اشپرینگر، MDPI، دانشگاه جورجیا، IOP و غیره)، داوری بیش از ۱۰ مقاله بین‌المللی، تألیف کتاب مقاله‌ نویسی حرفه‌ای را داره و به همین واسطه موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشگاهی در سال ۱۴۰۱ شد. ایشان در حال حاضر سرپرست تیم دوره‌های منتورینگ در گروه آموزش مقاله نویسی گام مشغول فعالیت می‌باشد.
  • خانم مهندس نظری

    سمیرا نظری ابتدا رشته مهندسی عمران رو خوند. اما دید به رشته زبان انگلیسی علاقه فوق العاده‌ای داره. برای همین تصمیم گرفت این مسیر رو در پیش بگیره و تونست لیسانس مترجمی زبان و کارشناس ارشد آموزش زبان رو از دانشگاه شیراز کسب کنه. او یک مترجم حرفه‌ای و تخصصی در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، پزشکی و سایر رشته‌هاست. او همچنین مولف کتاب‌های زبانشناسی مقدماتی linguistics است. ترجمه کتاب جاده خوشبختی یکی دیگر از آثار ایشان است. او همچنین مدرس آموزشگاه‌های زبان انگلیسی برای سنین متفاوت و همچنین مدرس دوره‌های آیلتس بوده است. یکی دیگر از موارد تخصص او کار با نرم افزار تحلیل آماری spss است که منتهی به نگارش کتاب نرم افزار spss شد و در سال 1400 منتشر گردید. ایشان هم اکنون به عنوان مدرس نرم افزار spss و قسمت آموزش زبان و پرافریز مقالات ISI در گروه موفق گام مشغول هستند.

رزومه پژوهشی تیم گام در یک نگاه

یکی از حساب‌های کاربری بسیار مهم در حوزه نگارش مقاله، ریسرچ و پژوهش حساب کاربری یا اکانت گوگل اسکالر است. روش ساخت این اکانت در این مطلب گفته شده است. تعداد ارجاعات و شاخص اچ-ایندکس دو معیار بسیار مهم و کلیدی برای هر پژوهشگر است که از طریق آن می‌توان میزان فعالیت آن‌ها را نسبت به دیگر پژوهشگران ارزیابی نمود. تیم گام مفتخر است که مدیران و سرپرستان دارای این رزومه پژوهشی عالی و درخشان را دارد. مدیران تیم گام همواره در تلاشند که تمام فرهیختگان عزیز چنین رزومه درخشانی در سال‌های آتی برای خود بسازند.

نمودار پژوهشی مقاله نویسی دکتر شریفین
رزومه پژوهشی مقالات سال 2022 آقای دکتر شریفیان
رزومه پژوهشی مقالات سال 2022 آقای مهندس اسماعیل خانیان
رزومه پژوهشی مقالات سال 2022 خانم دکتر بذلی
رزومه پژوهشی مقالات سال 2022 خانم مهندس اسکندری نژاد

گام مخفف چه کلماتی است؟

گ: گروه
به هم‌پیوستن گروهی از نخبگان و فرهیختگان ایرانی برای اعتلای دانش و فرهنگ ایران زمین
آ: آموزش
آموزش اگر بر اساس اصول و قواعد تدریس شود ،می‌تواند بهترین تاثیر را بر مخاطب داشته باشد.
م: مقاله نویسی
نوشتن مقاله ممکن است سخت باشد، اما با آموزش‌های تیم گام، نگارش آسان می‌شود.

لوگو تیم گام

گروه آموزش مقاله نویسی گام

گام مخفف:

Group of Article and Manuscript Writing Training