راهکارهای اصلاح املای اسم نویسنده

اگر املای اسم مان در مقالات مختلف اشتباه آمده باشد چه کار کنیم؟

به مولفانی که دچار این مشکل شده‌اند پیشنهاد می‌شود در وب سایت ORCID  ثبت نام نمایند (https://orcid.org/my-orcid). این وب سایت می‌تواند هویت مولفان را مشخص کند. با ثبت نام در این وب سایت لیست تمام تغییرات احتمالی نامتان را در آن وارد نموده و سپس در پایگاه‌‌هایی که مقالات شما ر انها چاپ شده مانند اسکوپوس، پابمد و یا پایگاه‌های دیگر آنها را پیوند دهید. در نهایت، فردی که در حال جستجو در پایگاه‌های وب آف ساینس، پابمد یا اسکوپوس و دیگر پایگاه‌‌ها است بدون توجه به اینکه نام شما در آن پایگاه‌ها چگونه درج شده است، به نتایج دقیقتری از مشخصات شما پیدا خواهد کرد.

به عنوان یک مولف، شما می‌بایست از ORCID هنگام سابمیت کردن یک مقاله جدید استفاده کنید تا مطمئن شوید مشخصاتتان در پایگاه‌های مختلف دقیق و درست درج شده است. ناشران مشخصات درج شده در وب سایت ORCID را در مقاله شما نمایش خواهند داد و این مشخصات دقیقاً همان مشخصاتی است که شما دوست دارید در مقاله کنونی درج شود و سایر مقالات نیز هنگام استناددهی به مقاله شما از آن مشخصات استفاده نمایند. همچنین این اطلاعات به پایگاه کراس رف (CrossRef) و سایر پایگاه‌های نمایه سازی ارسال می‌گردد تا هرگونه اشتباه املایی و اشکالات دیگر در نام شما مشکلی ایجاد نکند.

گاهاً دیده شده است که اگر یک مولف ایرانی که در یک مجله به زبان انگلیسی مقاله چاپ کرده است در مقالاتی که در داخل ایران چاپ می‌شود به اشتباه آن را ترجمه می‌کنند. برای مثال نام ABDOLLAH MOMENI به صورت عبدالله مومنی نوشته شده و سایر اطلاعات راجع به نام مجله و عنوان مقاله نیز ترجمه می به فارسی می‌شود. در این صورت کوگل اسکولار این استناددهی به مقاله عبدالله مومنی را محاسبه نخواهد کرد. بنابراین بهتر است با ثبت نام و درج مشخصات دقیق و جایگزین‌های اسمی، مانع از عدم محاسبه استناددهی به مقاله‌تان شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =