نحوه امتیاز دهی درمصاحبه دکتری

برای پذیرش در مصاحبه دکتری 99 باید بتوانید امتیازات قابل ملاحظه‌ای را از 70 امتیاز اختصاص داده شده به مصاحبه بدست بیاورید. امتیازدهی کلی تعیین شده برای مصاحبه دکتری به این ترتیب است که 30 امتیاز از 70 امتیاز مربوط به بخش سوابق آموزشی است و 40 امتیاز از 70 امتیاز مصاحبه متعلق به بخش سوابق پژوهشی است که ما در جدول زیر نحوه نمره­دهی و امتیازدهی برای هر یک از این بخش‌ها را توضیح خواهیم داد. و در ارتباط با 40 امتیاز، بخش سوابق پژوهشی تمامی مراحل را برای شما توضیح خواهیم داد و با شما هستیم تا 40 امتیاز سوابق پژوهشی را بدست آورید و 30 امتیاز سوابق آموزشی مربوط به تحصیلات و مدارک آموزشی دانشجویان است که تا به امروز باید به تمامی آن­ها دست می­یافتید.

توجه داشته باشید که با توجه به نوع دانشگاه و داوران و اساتید مصاحبه­گر، نوع نموره­دهی کاملا متفاوت و امری سلیقه‌ای است.

امتیاز دهی بخش سوابق آموزشی دانشجو در مصاحبه دکتری
سابقه آموزشیامتیاز
معدل پایه کارشناسی ارشد6 امتیاز
دانشگاه محل تحصیل در دوره کارشناسی ارشد5 امتیاز
مدت زمان تحصیل در دوره کارشناسی3 امتیاز
طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی ارشد3 امتیاز
قبولی در آزمونهای المپیاد و یا عضویت در بنیاد نخبگان و یا المپیاد5 امتیاز
مدرک زبان انگلیسی ( فقط مدارک TOEFL، TOLIMO ، IELTS، MSRT، MHLE ، UTEPT مورد قبول می‌باشد) مدرک EPT برای دانشگاه‌های آزاد نیز قابل قبول می‌باشد.8 امتیاز
مجموع امتیازات آموزشی30 امتیاز
  
امتیاز دهی بخش سوابق پژوهشی دانشجو در مصاحبه دکتری
سوابق پژوهشیامتیاز
مقالات علمی چاپ شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی ( علمی پژوهشی، ISI ، JCR ، Scopus و غیره)22 امتیاز (هر مقاله 7 امتیاز)
مقالات علمی چاپ شده در مجلات علمی ترویجی6 امتیاز (هر مقاله 2 امتیاز)
مقالات ارائه شده در کنفرانس‌های داخلی و خارجی4 امتیاز (کنفرانس‌های خارجی 2 امتیاز) (کنفرانس‌های داخلی 1 امتیاز)
چاپ کتاب / ترجمه کتاب4 امتیاز
کیفیت پایان نامه4 امتیاز (عالی 4 امتیاز) (خیلی خوب 2 امتیاز)
مجموع امتیازات سوابق پژوهشی40 امتیاز

کارشناسان و محققان موسسه گام در خدمت پژوهشگران و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد تمامی رشته‌ها و تخصص‌ها هستند تا مقالات علمی آن­ها را از پایان نامه‌های علمی شان استخراج نمایند و بعد از ترجمه فوق تخصصی مقالات آن­ها را در مجلات معتبر علمی پژوهشی، ISI،Scopus ، Pubmed و غیره پذیرش و چاپ نمایند تا امتیاز کامل 22 را از این بخش به دست آورند. همچنین مقالات علمی را در کنفرانس‌های بین المللی در سریع ترین زمان پذیرش نموده که دارای 2 امتیاز می‌باشد. از خدمات ویژه دیگر موسسه گام برای داوطلبین شرکت در مصاحبه دکتری 99 در تمامی رشته‌ها تبدیل پایان نامه به کتاب و چاپ آن و یا ترجمه کتاب است. که هردوی این موارد دارای 4 امتیاز است.  به این ترتیب موسسه گام در کنار شما است تا 30 امتیاز بخش پژوهشی مصاحبه دکتری 98 را به راحتی به دست آورید و با موفقیت کامل از مصاحبه قبول شوید.

موسسه آموزشی گام، پیشرو در امر آموزش مقاله­نویسی، اولین برند معتبر در زمینه تقویت سوابق پژوهشی داوطلبین ورود به مقطع دکتری می‌باشد. چاپ مقاله و سوابق پژوهشی قوی اولین گام موثر در قبولی مصاحبه دکتری می‌باشد.همان طور که مستحضر هستید چاپ مقاله اولین و موثرترین عامل قبولی در مصاحبه دکتری می‌باشد. به هر میزان که تعداد مقالات چاپ شده شما افزایش یابد به همان میزان شانس شما برای قبولی در مصاحبه دکتری نیز افزایش می‌یابد. تقویت سوابق پژوهشی با چاپ مقاله نقشی سرنوشت ساز و موثر در قبولی مصاحبه دکتری دارد.چاپ مقاله در بخش سوابق پژوهشی مصاحبه دکتری دارای امتیازات متفاوتی است. مقالات علمی با چاپ در مجلات معتبر اعتبار و امتیاز دریافت می‌کنند که با توجه به مجله‌ای که در آن چاپ می‌شوند امتیازات متفاوتی دارند.

‫2 نظر

  • امیر گفت:

    ببخشید کلاس مصاحبه دکتری کی برگزار میشه؟

    • modiresite گفت:

      با سلام. قبل از انتشار نتایج کلی این آزمون، کلاس های مصاحبه دکتری بصورت عموم و خصوصی برگزار میگردد.

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    2 × پنج =