افیلیشن چیست؟

نوشتن یک مقاله و چاپ آن در ژورنال‌هایی با ایمپکت فاکتور بالا، از اهداف میان مدت هر محقق یا دانشجو است. در صورتی که بخواهید مقاله خود را برای چاپ در مقالات با ارزش علمی بالا بفرستید، بایستی ابتدا شرایط لازم برای گرفتن پذیرش از ژورنال‌ها را مطالعه کرده باشید و مقاله خود را طبق اصول و استانداردهای ذکر شده نگارش کنید تا در حد امکان از احتمال ریجکت شدن مقاله خود بکاهید. یکی از مواردی که قبل از فرستادن مقاله به مجلات مختلف بایستی به آن توجه کنیم افیلیشن مقاله است. در این مطلب ابتدا قصد داریم بدانیم افیلیشن چیست و سپس روش صحیح نگارش افیلیشن در شرایط مختلف را بررسی کنیم.

افیلیشن مقاله چیست؟

افیلیشن در علم به معنای وابستگی نویسنده به دانشگاه یا سازمان خاص است که نوشتن درست آن در تمامی مقالات علمی لازم و ضروری می‌باشد.

افیلیشن در واقع معرفی یک گروه، تیم، سازمان و یا هر چیز دیگری است که شما عضوی از آن هستید. سازمان مذکور بایستی مدارک قانونی و رسمی را که به زبان انگلیسی تهیه شده‌اند تکمیل کرده و موافقت خود را با عضویت شما در آن سازمان اعلام کند.

در افیلیشن، درج صحیح نام دانشگاه بسیار مهم است. هر دانشگاه، افیلیشن خاص خود دانشگاه و یا موسسات عالی، می­باشد. هر دانشگاهی شکل مشخصی را برای نگارش آن به دانشجویان و اعضای هیئت علمی خود دارد و افلیشین نوع دیگری را قبول نمی­کنند و در صورت چاپ، ممکن است نمره­ای را به دانشجو اختصاص نمی­دهند.

نحوه نوشتن نشانی Affiliation افیلیشن نویسندگان یا مولفان مقاله­‌های ISI، ISC، Pubmed، Scopus، علمی و پژوهشی و کنفرانسی

رعایت اصول نگارش نشانی نویسندگان هرچند ساده است اما غالباً نادیده گرفته می­شود. در نتیجه مولفین نمی توانند همیشه با نشانی ها مرتبط شوند. اما اغلب این شیوه و سبک ژورنال مربوطه بوده است که باعث ایجاد سردرگمی می­شود و نه اشتباهات مولف.

به همراه هر مولف، یک نشانی داده می‌شود (نام و نشانی موسسه یا آزمایشگاهی که تحقیق در آن انجام شده است.

به هنگام فهرست­‌بندی دو یا چند مولف که هریک در موسسه­ای متفاوت هستند، نشانی­ها باید به همان ترتیب برای مولفین لیست شوند. مشکل اصلی زمانی ایجاد می­شود که مقاله‌ای توسط مثلا سه مولف از دو موسسه منتشر می‌شود. در چنین مواردی، نام و نشانی هر مولف باید شامل تخصیص مناسبی نظیر علایم a، b یا c پس از نام و پیش از (یا پس از) نشانی صحیح باشد.

این روش غالبا برای خوانندگانی که ممکن است بخواهند بدانند که آیا R.jones در دانشگاه اکسفورد یا در هاروارد است، مفید می‌باشد. هویت مشخص مولفین و نشانی‌های آنها همچنین از اهمیت زیادی برای پایگاه داده ها برخوردار می‌باشد. برای اینکه این سرویس ها بتوانند به درستی کار کنند، آنها باید بدانند که آیا مقاله منتشر شده توسط j.jones از دانشگاه ایالتی آیوا یا توسط  j.jones  از دانشگاه کورنل یا j.jones از دانشگاه کمبریج در انگلستان نوشته شده است. تنها زمانی که مولفین بتوانند به طور صحیح شناسایی شوند، امکان گروه بندی آثار و مقالات منتشر شده آنها در نمایه­های استنادی وجود دارد.

نویسنده مسوول مقاله (Corresponding Author)

به خاطر آورید که نشانی برای دو منظور استفاده می­شود. اول این که به شناسایی مولف کمک می‌کند و دیگر اینکه نحوه تماس و برقراری ارتباط با او را نشان می‌دهد به دلیل اینکه محققین اینک تا حد زیادی از طریق پست الکترونیکی ارتباط برقرار می‌کنند، نشانی ایمیل معمولا باید حداقل برای مولفی که پرس و جو‌های در مورد مقاله وی باید اطلاع رسانی شود، ذکر شود. بعضی ژورنال­ها از علایم ستاره (*) پانویس­ها یا تقدیر و سپاسگزاری برای شناسایی این شخص استفاده می‌کنند. مولفین باید از سیاست ژورنال در این ارتباطات آگاهی داشته باشند و باید پیشاپیش تصمیم بگیرند که کدام مولف باید این نقش را ایفا کند.

نحوه نگارش افیلیشن مقاله در دانشگاه‌های ایران

فرم کلی افیلیشن دانشگاه‌های سراسری

مثال:

Department of…, Faculty of…, University of…, …, Iran.                                                                                            

طبق آیین نامه نگارش مقالات وزارت علوم:

Department of …, Faculty of …, University of…., …, Iran

Department of Public Management, Faculty of Management, University of Guilan, Rasht, Iran

Department of Management, Faculty of Humanities, Tarbiat Modarres University, Tehran, Iran

فرم کلی افیلیشن دانشگاه‌های آزاد

Department of …, Faculty of …, … Branch, Islamic Azad University, …, Iran

Department of Industrial Engineering, Faculty of Engineering, South Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran

.

مثال:.

Department of Psychology, Science & Research Branch, Islamic Azad University, Khuzestan, Iran.

Department of Architecture, college of Arts and Architecture, Neyshabur branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran.

فرم کلی افیلیشن دانشگاه‌های پیام نور

Department of…, Payame Noor University (PNU), P.O. Box, 19395-3697, Tehran, Iran

. نحوه نگارش افلیشن مقاله در دانشگاه پیام نور به فارسی:

مرتبه علمی، نام گروه علمی، دانشگاه پیام نور، صندوق پستی ۱۹۳۹۵-۳۶۹۷ ، تهران، ایران

مثال:

Department of Industrial Management, Faculty of Management, Payam-e-Noor University of Tehran,Tehran, Iran.

فرم کلی افیلیشن وابستگی سازمانی یا افیلیشن جهاد دانشگاهی:

عبارت زیر باید درج شود:

Iranian Academic Center for Education, Culture and research (ACECR)

در ادامه می‌توانید نام پژوهشگاه خود را ذکر کنید:

Department of Materials Science and Engineering, Iranian Academic Center for Education Culture and Research (ACECR) of Mashhad Shariati Complex, P.O. Box 91735-1319, Serah Adabiat Street, Mashhad, Iran

Research Department of Chromatography, Iranian Academic Center for Education, Culture & Research (ACECR), Urmia Branch, Urmia, Iran

Center of Pathological and Medical Diagnostic Services, Iranian Academic Center for Education, Culture and Research (ACECR), Mashhad Branch, Mashhad, Iran

نحوه نگارش افیلیشن دانشگاه فرهنگیان

برای این افیلیشن فرمت خاصی تعریف نشده ولی بهتر است از فرمت کلی زیر استفاده شود:

Department of (گروه) ———-, faculty of  (دانشکده)————–, Farhangian University, Tehran, Iran

مثال:

Department of Education, faculty of Teachers Education, Farhangian University, Tehran, Iran

نحوه نگارش افیلیشن دانشگاه جامع علمی کاربردی

برای این افیلیشن نیز فرمت کلی تعریف نشده است ولی بهتر است از فرمت کلی زیر استفاده شود:

Department of گروه ———-, faculty of  دانشکده————–, University of Applied Sciences & Technology(UAST), Tehran, Iran

مثال:

Automotive Engineering department, Iran-Khodro University of Applied Science and Technology (IKCO-UAST), Tehran, Iran

Chemical Engineering Department, University of Science and Technology, Tehran, Iran

آیا تجربه از نگارش افیلیشن مقاله دارید؟ تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

 موسسه آموزشی گام  با متخصصان مجرب خود شما را در زمینه چاپ مقالات در نشریات معتبر با ضریب تاثیر مثبت همواره با ارائه خدمات حرفه ای و تخصصی  و مشاوره‌های تخصصی رایگان راهنمایی نموده و در خدمت شما عزیزان هستند.

موسسه گام، مسیر چاپ مقاله در مجلات مورد تایید وزارت علوم را برای پژوهشگران و محققان عزیز  هموار می­سازد و با ارائه خدمات ترجمه، فرمت بندی و گراملی و مشاوره رایگان در خصوص انتخاب مجله مناسب، و رفع سرقت ادبی، شما را یاری می­کند.
برای
 ثبت درخواست خود می­توانید با شماره­های 09909455674 و یا 02144437782 تماس حاصل نمایید و از مشاوره با کارشناسان موسسه بهره­مند شوید .

‫3 نظر

  • Haniye گفت:

    خیلی مفید و اموزنده بود ممنونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دوازده − 11 =